Yoga for os over 40 år med yougrow

Det er dejligt at man ikke skal blandes med de helt unge og meget smidige – men er sammen med nogle der er ligeså stive i kroppen som jeg selv. Så kommer selvtilliden stille og roligt med, når øvelserne bliver mere og mere genkendelige for kroppen og kroppen kan følge med. Yoga er mange ting, men den yoga der laves hos yougrow passer lige til mig, og jeg er glad for at jeg fandt deres hjemmeside yougrow.dk da jeg i tidernes morgen ville kaste mig ud i yoga verdenen. Det hele foregår stille og roligt, og jeg blev undervist af en international certificeret yoga lærer, og var i meget trygge hænder. Jeg startede fordi jeg var gået ned med stress, og havde brug for at min krop fik en slags fordybelse og ro, der kunne smitte af på mit sind, og det er lykkedes fuldt ud.

Yoga smidiggør kroppen

Det at kunne bevæge sig og ikke at have ondt – det er bare skønt. Da jeg startede hos Yougrow følte jeg mig som en gammel kone på 90 år, kunne dårligt gå op ad trappen uden at puste og stønne – og nu kan jeg løbe op af de samme trapper uden at blive forpustet. Det er bare en af de få ting der er blevet bedre med min yoga – mit humør er blevet bedre, jeg sover bedre om natten, jeg har tabt mig, jeg kan løbe igen og ikke mindst jeg har fået min energi og livsgnist tilbage – så ja, yoga og yougrow kan noget.