Parykken skal passe sammen med kostumet

Man har gået længe og overvejet, hvad det er for et kostume, som man skal tage på til den bestemte udklædningsfest, som man er inviteret til.
Man elsker selv den slags fester, og man holder selv tit sådan nogle, så det er meget naturligt, at man har fået en omgangskreds, som der også går op i den slags.
Og man gør det aldrig sløset, for hele kostumet skal gerne passe sammen fra top til bund, og du genbruger heller aldrig dit kostume. Nogle gange bruger du mange penge på et kostume, og andre gange laver du det fra bunden.
Du kan særligt godt lide, når der er et tema for udklædningsfesten, så du virkelig kan udfordre dig selv.
Andre bliver også både imponeret og misundelig over, hvordan du kan være så kreativ med at finde på kostumer, og der er endda folk, som der køber eller får de kostumer af dig, efter du er færdig med at bruge dem – for du gider trods alt ikke at genbruge dem.

Der er brug for den rette paryk

Særligt bliver du skuffet over, når du kan se, at der er andre, der har haft en fantastisk idé, men de så ikke har fulgt den til dørs, hvor det kan være sådan noget med, at man har valgt den forkerte Paryk, eller man helt har undladt at anskaffe sig den, selvom den hører med til kostumet i din optik.
Du kan endda se, hvor parykken er købt, og du ved også, hvor man kunne købe en, der ville passe endnu bedre, eller man kunne gøre det selv.
Hvis det er nogle folk, som du kender godt, så kommer du med tips til, hvordan man kan gøre det anderledes næste gang, hvor du kan anvise, hvor man kan købe den givne paryk, der vil passe perfekt til kostumet.
Du bliver den, som folk går til, når de skal have hjælp til at klæde dem selv ud til fest, også selvom det er en fest, som du ikke skal med til.
Du kan hjælpe med alt fra parykken til skoene, for det er bare fedest, når det hele hænger sammen.