Overnatning med cykel i Vejle

Vejle er bare byen, hvis man er cykel interesseret, og kan lide at cykle i det kuperede terræn der er i og omkring Vejle. Jeg elsker det, og derfor er jeg også tit på Vejle Center Hotel, hvor jeg bestemt føler mig hjemme når jeg kommer anstigende med min cykel. Herudover ligger de perfekt til mine cykelture. Jeg ved ikke om det er fordi jeg har været der så mange gange at jeg har fået prisgaranti, men det har jeg, så hvis jeg kan få et hotelværelse billigere andre steder, så matcher de prisen. Det er da god kundeservice. Og i år har jeg besluttet mig for at jeg skal være der når Kongeetapen i PostNord finder sted. Jeg tager som oftest afsted alene, da mine børn ikke kan klare bakkerne, men det er ikke fordi at børn ikke er velkomne, for det er de, og der er også flade ruter for dem.

Cykel og vejlecenterhotel.dk

Mine børn har været afsted en gang – de elskede Vejle Center Hotel, og selve opholdet på hotellet med deres dejlige mad og gode familiære stemning – men de gad bare ikke lige cykle med mig. Så næste gang vil jeg se om jeg kan finde en tur hvor vi alle kan komme afsted og nyde Vejle og Vejle Center Hotel, og så må jeg bide i græsset og tage den flade route sammen med dem. Jeg selv elsker Vejle Center Hotel, og det skønne område hvor det ligger i – prisen er rimelig, og alt passer bare til mig.