Nikotin uden tobak

Det at ryge, at få gule fingre, lugte langt væk af røg, selvom det foregår ude i den friske luft, det at være en outsider fordi jeg ryger, var ved at irritere mig grundigt – ja, så kunne jeg jo bare holde op med at ryge, men det kunne jeg så ikke. Jeg gik på nettet for at se, hvad der fandtes af nikotin plastre og andre nikotin produkter, som kunne udgøre det samme som mine cigaretter gjorde for mig. Jeg havde allerede forsøgt mig med e-cigaretter og nikotin plastre og så mænd også de her nikotinspray og tyggegummi – så jeg endte med at finde en side der hed Nikopouches som forhandlede noget der hed hvidt snus med forskellig smag. Jeg tænkte at det kunne der jo ikke ske noget ved at prøve, så jeg bestilte noget hjem.

Lyft med forskellig smag

Jeg fik sådanne små runde dåser hjem – anede ikke hvad det var jeg havde gang i, men prøves det skulle det. Jeg lagde den første pose under tungen, lagde mig på sengen, og ville se hvordan det virkede. Det var jo ikke lige som at have en cigaret i hånden, tage et hiv, og puste ud igen – men virkningen, den var interessant – det var som om jeg bare blev helt rolig igen, som om jeg havde røget. Så den del var god nok, så var der lige smagen. Efter et stykke tid med disse Lyft poser, og efter at have smagt på forskellige smage, blev Lyft Freeze den jeg bedst kunne lide.