HB trapper og altaner

Der er mange former for trapper og altaner – men stort set de fleste lejligheder har altaner af en eller anden slags nu til dags. Kigger vi bare nogle generationer tilbage var det en helt anden stil som for eksempel de trapper og opgangs parti der ses på billedet.

Det minder mig mest af alt om de gamle gader der er i København, eller de gammel gader man til tider finder når man befinder sig i de ældre bydele i udlandet, og det er ikke så ofte man ser det mere. Nu bryder jeg mig heller ikke om at bo sådan et sted, men er mere til den moderne byggestil.
HB trapper er nok den der leverer flest altaner og balkoner til nybyggerierne til de mange bolig blokke man ser poppe op rundt omkring. Der findes jo alt i altaner lavet af stål, andre hvor der er glas i. Jeg er nu mest till dem med glas, også selvom de så skal pudses i ny og næ, for at vedblive med at se pæne ud. Men man kan se ud, og glasset skærmer for vinden.
Det er faktisk meget sjovt at gå ind og kigge på www.hbtrapper.dk og se deres store udvalg af Altaner og balkoner, også selvom man ikke er en stor bygherre.

Mange steder er der de her stål altaner, hvor beboerne så sætter et læhegn i, for at tage vinden – nogle steder, kan man så ikke blive enige om, at have samme farve læhegn, og så ser det ikke så pænt ud – det er nok også derfor jeg mere er til altan lukningerne med glas.

Hos os har vi også fået sat de her stål altaner op af HB Trapper, og selvom byggeriet er af ældre dato, så ser vores altaner stadig ud som nye, og solide. Jeg kunne forestille mig, at HB trapper er danmarks førende producent af altaner og balkoner når de har så lang en holdbarheds tid – det er jo noget bygherrerne og udlejerne er glade for.

Selvom man bor til leje og der er altaner eller balkoner, så vil vi alle gerne have at det ser pænt ud og er brugbart til diverse formål.