Hårprodukter til langt hår

Når man har langt hår, kræver det lidt mere af de hårprodukter man køber, og mange gange køber jeg da også både shampoo og konditioner i samme mærke, så jeg er sikker på at de kan arbejde sammen.

Mange gange er jeg også så heldig at der også er tilbud på disse pakkeløsninger, og så kan der blive til en god hårkur ind i mellem. Ja, vi kvinder går meget op i hvordan vores hår ser ud, og det er ikke altid at kvinder syntes at karseklippet hår er så pænt til os, som det er til mænd.

Vi kan godt lide at være lidt feminine, håret slået ud, og når de første små grå hår begynder at vise sig, så skynder vi os hen for at få farvet håret, så det ikke kan ses. Den bedste hårkur jeg har fundet er en olie, der giver mit lange hår en dejlig blødhed samtidig med at det bliver skinnende og nemt at rede ud. Bagefter dufter mit hår også bare så dejligt, og min kæreste elsker at dufte til mit hår.