Gør postkassen anderledes med stickers

De fleste postkasser er bestemt personlige at se på, selvom mange køber dem de samme steder, men heldigvis kan man jo pynte lidt på det, hvor man så kan trække opmærksomheden mod, hvem der bor i huset, som postkassen tilhører.
Postkasser kan også komme i mange forskellige størrelser, men de kan også være svære at få øje på uanset størrelsen, hvis der ikke er nogle kendetegn på dem, som får dem til at skille sig ud fra mængden.
Af gode grunde sætter de fleste navne på deres postkasser, for ellers ved postvæsenet og andre budbringere ikke, om det er dette sted, at de skal levere post med videre.
Men det kan godt blive lidt kedeligt, at man bare sætter navne på og så bare fornavnet som et forbogstav, så man ved, at det ikke er folk, der forsøger at tilrane sig adgang til ens hjem, hvis de ikke står med noget, der skal leveres, hvor ens fulde fornavn ikke står på.

Der er tidligere lavet andre forsøg med stickers på postkasser

navn på postkassen skal der skam på, men der er mange kreative måder, man kan gøre det på, men man skal også tænke på, at man skal finde på en holdbar løsning, for disse navne bliver jo udsat for vind, varme, blæst og meget andet, og det kan blive en dyr fornøjelse, hvis man hele tiden skal hen at sætte nye navne på ens postkasse med stickers, fordi de gamle går i stykker.
Før i tiden nøjedes man bare med navnene på postkassen, men nu er det populært med at have afbildet som tegneseriefigurer, hvem der bor i hjemmet, og derfor kan man bruge tid på at finde frem til dem, som der ligner dem, der bor i hjemmet, og derfor skal de måske også udskiftes med tiden, fordi man udvikler sig.
Men det er ellers en sjov løsning, som man også ser udbrede sig landet over, så der er flere og flere, der vælger den løsning, så man kommer nok til at se det her på flere og flere postkasser.