Der skal jo klude på kroppen

Vi kan ikke undvære vores tøj.
Nogle mennesker ville måske ønske, vi ikke pakkede os sådan ind, som vi gjorde, for vi er jo ikke skabt med tøj på kroppen, og de første par år af vores liv er det helt acceptabelt, at vi render nøgne rundt.
Man skal bruge tøj for at overleve, hvor der er kulde, men man vil også se godt ud, mens man har tøj på, og det er jo også bedst, at vi gør den slags.
Dette gør det også nemmere at skelne mellem os, for uden tøj ville det være lidt svært at kende forskel på os.
Med tøj viser man også sin stil frem, om man er til Leather jackets for eksempel eller ej. Man vil gerne skille sig ud og vise, hvem man er; og det ser man også hos dem, som der er meget indadvendte.
Man kan vise, at man er kreativ, at man tænker bæredygtigt, eller at man bare godt kan lide at vise, at man har et tilhørsforhold til en bestemt gruppe eller typer ude i samfundet.

Man kommer ikke langt uden tøj

Vi skifter tøj mange gange om året, og nogle bruger tøjet, indtil det slet ikke kan mere, hvorefter vi bruger det som en pudseklud, mens andre kommer af med deres tøj, lige så snart der er kommet en ny kollektion til.
Sådan er vi jo så forskellige, men de fleste kan blive enige om, at man trods alt ikke smide det gamle tøj ud bare sådan lige, for der er andre, der kan have brug for det.
Hvor den ene ser skrald, kan den anden se guld!
Så skifter man jo også stil, hvorfor det kan blive nødvendigt for en at lægge ens garderobe om, så man får noget helt andet tøj ind, og så kan man jo altid sælge ud af det gamle tøj, hvis det virker helt fint endnu – sådan kan man jo få råd til det nye tøj!
Man kan have mange meninger og holdninger om tøj, men derfor skal man forholde sig til tøj, for vi kan ikke klare os uden det, og man skal tilpasse tøjet efter, hvad det er for nogle forhold, men begår sig under.