De mørlægningsgardiner har bare at virke!

Prøv lige at forestil dig, at du har været på arbejde i mange timer i løbet af natten, og du er endelig efter en lang og udmattende arbejdsdag kommet til det punkt, som du har glædet dig til hele tiden: At få sovet.
Det giver godt nok en skæv døgnrytme, men sådan er livet, og der er jo nogle, der skal udføre det arbejde, og det giver også godt.
Så er der ikke så meget at gøre ved de lyde, der er udenfor, for her må man bare håbe, at ens soveværelse er isoleret godt nok, og at man eventuelt kan sætte en blæser op, der ikke larmer så meget, når man nu må lukke vinduer og døre, hvis det er en varm sommerdag.
Men så er der det med lyset, for selvom det er livgivende, så vil du gerne aktivere dyret i dig, som der ved, at når det er mørkt, så skal man sove.
Du har prøvet med en sovemaske, men det bliver du forvirret af, når du vågner, så der er ikke andet tilbage at gøre end at få nogle Gardiner, man kan bruge til at lave mørklægning med.

Der er heldigvis gode mørklægningsgardiner derude

Sådan nogle mørklægningsgardiner kan lyde lidt voldsomme at have, men de skal netop opfylde det behov, at der bliver virkelig mørkt i lokalet, når man slukker for lyset, så der ikke slipper lys ind.
Derfor er de som regel helt sorte, de skal være tykke, og de skal gå til hele kanten til vindueskarmen.
I gamle dage under krigen brugte man dem omvendt, at man ikke skulle afgive sin position til fjenden udenfor i flyene, der kunne orientere sig efter lys i vinduerne, så de vidste, hvornår de var ved byerne og kunne smide deres bomber.
De opfylder heldigvis et mere fredeligt formål nu om dage, og hvis man som i vores eksempel skal have et godt arbejdsliv, så er man bare nødt til at sådan nogle gardiner, der fungerer efter hensigten at skabe mørklægning i rummet, som man skal sove i.