baggrundstjek til din sikkerhed

For stillinger, der kræver ekstra sikkerhed, tilbyder Hald HR Consulting baggrundstjek i samarbejde med den danske efterretningstjeneste CERTA Intelligence & Security. Dette sikrer, at din virksomhed ansætter den rigtige person uden overraskelser.

Vi tilbyder denne type sikkerhedsscreening på de lidt tungere stillinger, følsomme jobfunktioner eller topstillinger. Med vores baggrundstjek kan du være sikker på, at du får de mest kvalificerede og troværdige kandidater til jobbet.Hvis du vil vide mere om vores baggrundstjek, kan du kontakte os i dag. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål.

Hvorfor er det smart at foretage sig et baggrundstjek?

Et baggrundstjek er en god måde at få flere oplysninger om en potentiel medarbejder på. Det kan hjælpe dig med at få mere at vide om deres arbejdshistorie, uddannelse og eventuelle straffeattester, de måtte have. Disse oplysninger kan være meget nyttige for at sikre, at du ansætter den rette person til jobbet.

En baggrundskontrol kan også hjælpe dig med at undgå overraskelser senere hen. Hvis du f.eks. ansætter en person uden at foretage et baggrundstjek, og det viser sig, at vedkommende har en straffeattest, kan du blive overrasket. Men hvis du havde foretaget et baggrundstjek, ville du have vidst det på forhånd og kunne træffe en mere velinformeret beslutning om, hvorvidt du skulle ansætte vedkommende eller ej.

Alt i alt er et baggrundstjek en smart måde at få flere oplysninger om en person på. Derfor kan du fint overveje at bruge Hald HR Consulting, hvis du ikke gider have overraskelser ved din rekruttering. Brug dem til baggrundstjek af personer.