Affaldssortering og skraldespande

Med vores sorterings regulativer med diverse affald, kan det blive nødvendigt at anskaffe sig flere affaldsspande eller skraldespande, hvis man da ikke vil have flere forskellige poser stående for at sortere, eller at man skal rende ned med en enkelt metaldåse, fordi den ikke lige må komme i den skraldespand man har stående til affald.
På vores arbejdsplads, har vi fået anskaffet os nogle skraldespande til de forskellige formål. Vi fik også nogle der var lidt mindre, og som havde låg på, og ikke lugtede når vi havde smidt ting ned i den. Det var nemt at finde de skraldespande vi skulle bruge til vores affalds sortering i vores virksomhed, og for den sags skyld også hjemme hos os selv – for vi skulle jo også affaldssortere.
Det gode var at vi kunne få dem i forskellige farver, for så var det nemmere at fortælle medarbejderne hvad der skulle i de forskellige skraldespande – vi har det faktisk også hjemme, men her er det mere til at få sorteret vasketøjet – for her har vi 3 store skraldespande i plast, 1 i sort, til det mørke tøj, 1 i hvid til det hvide tøj, og 1 i blå til det kulørte tøj, og det kan selv de mindste børn finde ud af. Så skraldespande kan anvendes til mange ting.

Det er jo ikke for sjov at vi skal affaldssortere, det er jo for at vi kan genbruge de producerede ting, og ikke forurene vores klode mere en højst nødvendigt. Et er så lovgivningen, og et andet er at praktisere den lovgivning – for jeg kan da fortælle at vi måtte gøre en ekstra indsats for at få vores medarbejdere til at skylle dåser og plastskåle inden de skulle i de respektive skraldespande, men også at sortere de andre ting – her var det en stor hjælp med de forskellig farvede skraldespande – og jeg må sige, at selvom det lige tog lidt tilvænning, så kører det upåklageligt, so vi er blevet så glade for vores skraldespande og affaldssortering.